"Please alphabetize it".

Improvements, bugs, etc.
Amuzed2death
Posts: 3
Joined: Sun Dec 11, 2016 5:02 pm

"Please alphabetize it".

Postby Amuzed2death » Thu Dec 15, 2016 10:00 pm

When creating my inventory, will it organize alphabetically by manufacturer or do i need to do that manually?

diser
Site Admin
Posts: 1132
Joined: Mon Jan 28, 2008 12:32 pm
Location: Denver, Colorado

Re: "Please alphabetize it".

Postby diser » Fri Dec 16, 2016 12:55 pm

Click Manufacturer in the "Manufacturer:Model" pair. It will sort everything by manufacturer, and remember the setting.


Return to “Site suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests